Venäläispuolustaja Viktor Antipinin Pohjois-Amerikan kiertue jäi lopulta vain yhden kauden mittaiseksi.

25-vuotias, hyvästä luistelustaan tunnettu pakki pelasi Buffalo Sabresissa vain 47 ottelua ja seurasi ison osan otteluista poppariosastolla. Tämä riitti Antipinille ja mies suuntasi kesällä takaisin KHL:ään ja Metallurg Magnitogorskin väreihin. Omien sanojensa mukaan venäläinen ei ollut tyytyväinen saamaansa kohtaloon, eikä Buffalo joukkueena miellyttänyt häntä lainkaan.

– Antipin sanoi, että hän olisi jäänyt NHL:ään, jos olisi päässyt parempaan joukkueeseen. Hän ei ollut tyytyväinen, koska Buffalo hävisi koko ajan ja joutui itse katsomaan sivusta voimatta tehdä mitään asian eteen. Antipinin mukaan hänellä on nyt mahdollisuus päästä pelaamaan ja voittamaan pelejä, KHL-sisäpiiriläinen Aivis Kalnins twiittasi.

Kausi ei ollut Buffalolle mikään ihanteellinen, sillä joukkue voitti vain 25 runkosarjan otteluaan. Joukkue on kuitenkin uudelleenrakennuksen alla ja kesän aikana vahvistuksia on putkahtanut niin varaustilaisuuden kuin vaihtokauppojenkin kautta. Mikäli Sabres saa alkavalla kaudella pelinsä uomiin, voi newyorkilaisseura olla hyvinkin yksi vuoden yllättäjistä.