Hokkarit naulaan? Lähes 1000 NHL-ottelun pommikone pohtii uransa lopettamista: ”Joukkue nuorenee, minä vanhenen”

© Kuva: Getty Images

Veret seisauttavista taklauksistaan tunnettu pommikone Niklas Kronwall, 37, pohtii uransa lopettamista.

Koko NHL-uransa Detroit Red Wingsiä edustaneen puolustajan nykyinen seitsemän vuoden mittainen sopimus päättyy tulevaan kauteen, ja tämä voi hyvinkin olla hänen viimeinen pelivuotensa.

– Jos tämä sattuu olemaan matkani päätepiste, olen enemmän kuin kiitollinen Mike Ilitchin perheelle (Red Wingsin edesmennyt omistaja) ja Kenny Hollandille mahdollisuudesta saada edustaa samaa joukkuetta koko urani ajan, Kronwall kertoi NHL:n verkkosivuilla.

Detroit varasi Kronwallin vuoden 2000 NHL-draftin 1. kierroksella (#29). Hän on pelannut tämän jälkeen siipipaidassa komeat 874 runkosarja- ja 109 pudotuspeliottelua tehoin 85+367=452. Kroonisista polvivaivoista kärsinyt ruotsalainen pysyy luottavaisena ensi kauden osalta, mutta on epävarma mahdollisen jatkosopimuksen suhteen.

– Rakastan peliä, mutta minun on oltava realistinen.

– Haluaisin allekirjoittaa uuden sopimuksen, mutta ollaan rehellisiä. Joukkue nuorenee, minä vanhenen, peli muuttuu koko ajan nopeammaksi. En ole enää se sama pelaaja, kuin mitä olin 10 vuotta sitten. Mutta tulen antamaan tulevalla kaudella kaikkeni sekä jäällä että sen ulkopuolella, Kronwall latasi.

 

 

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!