Dallas Stars sai kesän aikana KHL:stä yhden paluumuuttajan, kun hyökkääjä Valeri Nitshushkin palaa texasilaisseuraan kahden vuoden Venäjän visiitin jälkeen.

Hänen lisäkseen Stars vahvisti rivejään nappaamalla vapailta markkinoilta puolustaja Roman Polakin ja maalivahti Anton Khudobinin.

Dallas tarvitsi itselleen uuden kakkosvahdin sen jälkeen, kun seura päätti olla uusimatta Kari Lehtosen sopimusta. Niinpä katseet kääntyivät Boston Bruinsissa pelanneen Khudobinin suuntaan, jonka kanssa Stars solmi kaksivuotisen sopimuksen.

Ennen 32-vuotiaan veräjänvahdin kiinnittämistä Dallasin GM Jim Nill kääntyi kuitenkin joukkueen venäläistähden, Aleksandr Radulovin suuntaan ja kalasteli hieman tietoja hänestä.

– Juttelimme kauden jälkeen Jimin kanssa. Kysyin häneltä Nitshushkinista, koska he yrittivät tuoda hänet takaisin. Sen jälkeen kysyin Khudobinista ja Nill kysyi minun mielipidettään hänestä – kerroin hänen olevan todella hyvä tyyppi. Sitten Anton soitti minulle – ehkä kolme-neljä päivää ennen vapaiden markkinoiden alkamista ja alkoi kysymään Dallasista. Kerroin hänelle, miten asiat ovat… viime kaudella emme yltäneet pudotuspeleihin, mutta tulevalla kaudella aiomme lyödä kaikki peliin, Radulov muisteli Championat -lehden haastattelussa.

– On hienoa saada joukkueeseen muitakin venäläispelaajia. Viime kaudella oli hieman ankeaa olla yksin, mutta nyt meitä on kolme.