William Karlssoniin liittyvät sopimusneuvottelut on saatu vihdoin ja viimein päätökseen.

Vegas Golden Knights lätkäisi lauantaina 25-vuotiaalle maalitykilleen vuoden mittaisen ja 5,25 miljoonan taalan jatkosopimuksen. Sopimus syntyi lopulta viime hetkellä, sillä osapuolet olivat marssimassa samana päivänä välimieskäsittelijän pakeille.

Sopimuksen päätyttyä Karlssonista tulee jälleen rajoitettu vapaa agentti. Mikäli osapuolet eivät pääse ensi kevään aikana uuteen jatkosopimukseen, saattaa kesällä olla edessä taas vastaavanlainen ruljanssi.

CapFriendly

@CapFriendly
RFA William Karlsson & the Vegas #GoldenKnights have settled on a 1 year deal worth $5,250,000

Karlsson will again be a Restricted Free Agent with arb rights when his new deal expires next summer. A 1 year deal also means that he is unable to sign an extension until Jan 1, 2019.

Chris Johnston

@reporterchris
So William Karlsson gets a hefty raise from $1M to $5.25M -- as first reported by @FriedgeHNIC -- and he gets a one-year deal with the chance to push his AAV up on the next contract. Talk about a life-changing move to Vegas.