Oulun Kärpissä sensaatiomaisen kauden pelannut puolustaja Miika Koivisto hakee alkavalla kaudella uutta nostetta uralleen.

28-vuotias, Vaasasta kotoisin oleva Koivisto pelaa ensimmäisen aloittaa syksyllä ensimmäisen kautensa KHL:ssä ja Dynamo Moskovassa, jossa kiekkoilee myös toinen suomalaispuolustaja, Juuso Hietanen.

– Pelasimme olympialaisissa yhdessä, itse asiassa samassa parissa. Juttelimme Dynamosta, joka vaikutti todella hyvältä pelipaikalta. Lopulta siirtyminen Venäjälle ei ollut minulle lainkaan vaikea päätös. Minulla on alla kaksi hyvää kautta Suomessa ja Dynamo on hyvä askel urallani, Koivisto kertaili Championatin haastattelussa.

Miehen ensimmäinen tavoite on kehittyä pelaajana mutta myös unelma NHL:stä siintää edelleen silmissä.

– Haluan todistaa ensin itselleni pystyväni menestymään KHL:ssä. Tämän jälkeen voin katsoa NHL:n suuntaan, Koivisto lohkaisi.

Koivisto nousi Liiga-eliittiin kaudella 2016-17 kun hän nakutti Jukurien paidassa komeat 37 tehopistettä (4+33). Päättyneellä kaudella mies nousi puolustajien jaetulle kärkipaikalle sivallettuaan 55 runkosarjaotteluun 10 maalia ja 29 maalisyöttöä.