Huh huh, mikä huhu: Toronto Maple Leafs metsästää jälleen todella isoa saalista – NHL-tähtipakki kiikarissa!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs jysäytti kesällä jättimäisen siirtojytkyn, kun seuran haaviin tarttui tähtisentteri John Tavares.

Maple Leafsin peliliikkeet eivät kuitenkaan välttämättä loppuneet siihen, koska Betweentheposts-sivuston perustaja ja The FAN -radiokanavan toimittaja Howard Berger  lätkäisi maanantaina kovan luokan huhun ilmoille. Bergerin lähteiden mukaan Maple Leafsin uusi GM Kyle Dubas olisi tiiviisti St. Louis Bluesin tähtipuolustajan Colton Paraykon perässä.

Kolossimainen Parayko pelasi viime kaudella 82 ottelua Bluesin takalinjoilla tehopistein 6+29=35. 25-vuotias kanadalainen on noussut NHL:n puolustajien eliittiin viime vuosina fyysisen preesensinsä, hirmuisen lämärinsä ja monipuolisen pelaamisensa ansiosta.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!