New York Rangers räväytti 1. kierroksen varaukselleen tuhdin jatkosopimuksen – arvo yli 30 miljoonaa

New York Rangers teki lauantaina tärkeän jatkosopimuksen, kun se onnistui kiinnittämään puolustaja Brady Skjein seuraavaksi kuudeksi vuodeksi.

Vuoden 2012 ykköskierroksen varaus pääsi eroon tulokassopimuksestaan ja pääsee nauttimaan roimasta palkankorotuksesta. Tuoreen jatkopahvin arvo on peräti 31,5 miljoonaa dollaria, eli puolustaja tulee tienaamaan kausittain 5,25 miljoonaa.

Skjein viime kausi oli selkeä notkahdus edeltäneestä, jolloin hän teki peräti 39 tehopistettä. Kuluneella sesongilla 24-vuotias vasemmalta laukova pakki pelasi heikommin ja keräsi itselleen tehot 4+21=25. Plus-miinus -tilasto jäi painajaismaiseen lukemaan -27.

Rangers ja Skjei välttivät välimieskäsittelyn, jonka piti alkaa ensi tiistaina.

 

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!