Puolustaja Brett Kulakin jatkosopimusneuvottelut Calgary Flamesin kanssa ovat sisältäneet viime aikoina pienimuotoisia draaman käänteitä.

Kanadalaisseura siirsi Kulakin viime viikolla waiver-listalle, josta yksikään NHL-seura ei miestä kuitenkaan poiminut. Tämä mahdollisti Calgarylle paremmat aseet neuvotteluja varten tarkoittaen, että Flames voi surutta tarjota Kulakille pelkkää ”jämäsopimusta”.

Näin lopulta tapahtuikin, sillä NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Calgary tarjoaa puolustajalleen kaksisuuntaista ja 650 000 dollarin arvoista sopimusta. Kulak haluaa puolestaan yksisuuntaisen, vuosipalkaltaan 1,15 miljoonan taalan arvoisen diilin.

24-vuotias kolmosparin pakki hakeutui heinäkuussa välimieskäsittelyyn, jossa kuulemispäivä on tänään maanantaina. Mikäli tähän pisteeseen päädytään ja välimieskäsittelijä tekee päätöksen, Flamesilla on kaksi vuorokautta aikaa joko hyväksyä tai hylätä kyseinen sopimus. Jos Calgary päätyy hylkäämään sen, Kulakista tulee tämän jälkeen rajoittamaton vapaa agentti.