Stanley Cup -mestari Tom Wilsonille povataan pitkää ja rahakasta jatkosopimusta: ”Iso osa joukkuettamme”

© Kuva: Getty Images

Stanley Cup -mestari Washington Capitalsilla on vielä yksi tärkeä pelaajasopimus solmimatta – ihmiskuula Tom Wilsonin jatkopahvi.

– Se on nyt kaikista suurin prioriteetti. Tom on iso osa joukkuettamme ja hänellä oli valtava merkitys pudotuspelimenestyksessämme. Hän on tärkeysjärjestyksessämme numero yksi juuri nyt, Capitalsin GM Brian MacLellan sanoi tiistaina The Washington Post -lehden haastattelussa.

Hurjista taklauksistaan tunnettu kovanaama runnoi runkosarjassa tehot 14+21 (35) ja oli liigan taklaustilaston neljäs (250). Pudotuspeleissä Wilson pelasi puolestaan 21 ottelua tehoin 5+10.

Näytöt ovat siis varsin hyvät meneillään olevia sopimusneuvotteluja varten.

193-senttinen hyökkääjä on parhaillaan rajoitettu vapaa agentti. Hänellä olisi ollut mahdollisuus viedä jatkosopimus välimiehen käsiteltäväksi, mutta Wilson haluaa päästä sopimukseen ilman kolmannen osapuolen väliintuloa.

Päättyneellä kaudella Wilson kuittasi 2,25 miljoonan dollarin vuosipalkan, mutta nyt tähtäimessä on entistä pulleampi tilipussi.

Kanadalaisjyrän agentti Mark Guyn mukaan Wilson viihtyy Washingtonissa loistavasti ja haluaa pysyä pääkaupungissa vielä pitkään.

– Haemme hänelle vähintään neljävuotista sopimusta, Guy totesi.

Capitalsilla on palkkakatossaan tilaa noin 8,27 miljoonaa, joka riittää Wilsonin kiinnittämiseen paremmin kuin hyvin. Hänen on povattu useissa amerikkalaismediossa pokkaavan 3,5-4,5 miljoonan taalan vuosipalkan – riippuen sopimuksen pituudesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.