Sun Sentinel -lehden toimittaja Matthew DeFranks julkaisi Twitterissä maanantaina Florida Panthersin huippulupausten leiriryhmän lopullisen nimilistan.

Panthersin leirille kutsun oli saanut jopa kolme suomalaislupausta. Kaksi odotetumpaa nimeä olivat hyökkääjä Sebastian Repo ja puolustaja Santtu Kinnunen, jotka molemmat on varattu Panthersiin.

Pelicansia edustava Kinnunen on Panthersin tämän vuoden seitsemännen kierroksen varaus, kun taas Repo poimittiin seuraan kesällä 2017 kuudennella kierroksella.

Panthersin leirille kutsun oli saanut myös yllättävämpi nimi, Jerry Turkulainen, jota ei olla koskaan varattu NHL:ään. JYPin 19-vuotias hyökkääjä pelasi päättyneellä Liiga-kaudella 52 ottelua loistavin tehoin 10+23=33.

170-senttisen ja 66-kiloisen Turkulaisen esteenä NHL-varaukselle oli varmasti hänen pieni kokonsa. Tehopisteistä asia tuskin kuitenkaan jäi kiinni, koska hän oli Liigan toiseksi tehokkain alle 20-vuotias pelaaja.

Panthersin kovimmat suomalaislupaukset Aleksi Heponiemi, Henrik Borgström ja Henrik Haapala eivät osallistuneet leirille. Heidät nähdään todennäköisesti mukana vasta seuraavalla leirillä.

Matthew DeFranks

@MDeFranks
Here are the #FlaPanthers development camp rosters for the Red and Blue teams.