Pian käynnistyvät NHL-seurojen tulokasleirit ovat monelle pelaajalupaukselle kesän kohokohta. Seuroilla on erinomainen mahdollisuus tutustua hiljattain varattuihin pelaajiin, ja kehitellä heille ensi kaudeksi sopivia rooleja.

Boston Bruinsiin hiljattain tulokassopimuksen tehnyt Urho Vaakainen suuntaa myös tarkkailtavaksi. Seuran viime vuoden ykkövaraus jatkaa ensi kaudella AHL-seura Providence Bruinsissa, missä on myös muita peliajasta taistelevia lupauksia.

Boston Globe on uutisoinut, että harjoitusleirille ovat tulossa myös Jakub Zboril sekä Jeremy Lauzon. Kaksikko varattiin Bostoniin kesällä 2015 ensimmäisellä ja toisella kierroksella, mutta he eivät ole toistaiseksi päässeet kokemaan NHL-pelejä.

Vaakanainen tulee tutustumaan kaksikkoon hyvin, sillä he ovat suomalaisen tavoin pelipaikaltaan puolustajia. Tuleva leiri tulee määrittämään paljon, kuka heistä tulee saamaan Providencessä eniten jääaikaa.