Edmonton Oilers on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen hyökkääjä Drake Caggiulan kanssa. Sopimuksen yksityiskohtia ei ole vielä varmistettu, mutta arvostetun kiekkotoimittaja Bob McKenzien mukaan Caggiula nauttii jatkossa 1,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

23-vuotias Caggiula aloitti NHL-uransa Oilersissa kaudella 2016-17, jolloin kanadalainen pelasi 60 runkosarjaottelua tehoin 7+11=18. Pudotuspeleissä mies räppäsi kolme maalia pelaamassaan 13 kamppailussa.

Viime kaudella vasemmalta ampuva hyökkääjä teki 13 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Otteluita kertyi 67.

Kahdella ensimmäisellä kaudella Caggiulan vuosiansiot olivat 925 000 dollaria per sesonki.

Bob McKenzie

@TSNBobMcKenzie
$1.5M AAV. x.com/edmontonoilers…

Edmonton Oilers

@EdmontonOilers
Full details on the #Oilers agreeing to terms with @drakecaggiula. nhl.com/oilers/news/re…