Stanley Cupin finaaleissa Washington Capitalsille hävinnyt Vegas Golden Knights tiedotti maanantaina verkkosivuillaan solmineensa vuoden mittaisen jatkosopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Stefan Matteaun, 24, kanssa.

Sopimus on kaksisuuntainen, jolla Matteau kuittaa NHL:n puolella 650 000 dollaria ja farmissa 110 000.

100-kiloinen laitahyökkääjä pelasi suurimman osan viime kaudesta Chicago Wolvesin riveissä, jossa hän tahkosi 60 ottelua tehoin 15+12=27. Golden Knightsin paidan Matteau pääsi vetämään päälleen kahdeksassa pelissä, joissa hän keräsi vyölleen yhden syöttöpisteen.

Matteau on alunperin New Jersey Devilsin 1. kierroksen varaus (#29) vuodelta 2012.

z - Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
🖊️SIGNING!🖊️

The Golden Knights have signed forward Stefan Matteau to a one-year deal

#VegasBorn

atnhl.com/2yct3Ll