Washington Capitals on enää voiton päästä unelmastaan, kun joukkue ryöpytti Vegas Golden Knightsia maalein 6-2. Capitals johtaa nyt finaalisarjaa voitoin 3-1.

Vegas aloitti ottelun vahvasti ja haki aggressiivisesti ensimmäistä maaliaan. Paras paikka avautui hyökkääjä James Nealille, joka ampui kiekon avopaikasta kuitenkin tolppaan.

Vierasjoukkueen hyvä paine katkesi kuitenkin ajassa 9:22, kun Colin Miller otti jäähyn kampituksesta. Washington rankaisi välittömästi ja T.J. Oshie vei isännät 1-0 -johtoon.

Tämän jälkeen Capitals pääsi peliin entistä paremmin mukaan ja takoi ensimmäiseen erään kaksi maalia lisää. Osumista vastasivat Tom Wilson ja Devante Smith-Pelly.

Toisessa erässä kotijoukkue karkasi jo 4-0 -johtoon, kun John Carlson pamautti ylivoimalla Washingtonin neljännen osuman.

Päätöserässä Golden Knights pääsi vielä peliin mukaan, kun Neal ja Reilly Smith toivat vieraat kahden maalin päähän.

Capitals otti kuitenkin jälleen ohjakset käsiinsä, kun Michal Kempny ja Brett Connolly lisäsivät Vegasin tuskaa.

Washingtonin tehokkaimmat pelaajat kamppailussa olivat Jevgeni Kuznetsov (0+4), Oshie (1+2) ja Nicklas Bäckström (0+3).

Pudotuspelien pörssikärki Kuznetsov nousi syötöillään jo 31 tehopisteeseen (12+19). Näin ollen hänestä tuli vuoden 1996 jälkeen vasta kuudes pelaaja, joka on pystynyt puhkaisemaan pudotuspeleissä 30 tehopisteen rajan.

Washingtonilla on mahdollisuus ratkaista finaalisarja ensimmäisen kerran perjantain vastaisena yönä, kun joukkueet kohtaavat Las Vegasissa.