Vegas Golden Knights jäi eilen jyrän alle, kun Washington Capitals kuritti nevadalaisia maalein 3-1.

Maaliero ei ole mikään huikaiseva, mutta pelillisesti isäntäjoukkue oli ison askeleen Vegasia edellä.

Kamppailun suurimpia epäonnistujia on tässä kohtaa turha lähteä sormella osoittamaan, sillä Vegas epäonnistui suurimmilta osin joukkueena. Joukkueen päävalmentaja Gerard Gallant ei ole kuitenkaan huolissaan 1-2 -tappioasemasta.

– Täytyy hävitä ensin neljä peliä ennen kuin voi hävitä Stanley Cupin. Olemme siitä vielä kaukana. Jos emme ryhdistäydy seuraavaan otteluun, eilinen tulos toistuu. Kohta nähdään, mistä puusta meidät on veistetty, Gallant totesi seuran verkkosivuilla.

Osa pelaajista sukelsi edellisessä kohtaamisessa pahasti ja tämä johtaa todennäköisesti myös ketjumuutoksiin.

– Olemme pohtineet joitain muutoksia. Emme ole kuitenkaan vielä varmoja, muutammeko mitään. Päätämme siitä ennen ottelun alkua, Gallant sanoi.

Toissaöisen pelin aikana nähtiin jo pieniä muutoksia, kun ykköspari Brayden McNabbNate Schmidt erotettiin toisistaan. Myös Shea Theodore sai ryöpytystä niskaansa menetettyään puolustusalueella kiekon, jonka jälkeen Capitals iski kolmannen osumansa.

– Tekikö Shea jotain todella pahaa? Hän pelaa peliä niin kuin kuka tahansa muukin. Hän teki pari virhettä, joita seurasi vastustajan maali. Moni jätkä tekee jääkiekossa virheitä, eivätkä ne aina johda maaliin. Shea on 22-vuotias poika, jota rakastan. Hän on loistava pelaaja. Hänestä tulee vielä tähti tässä liigassa, Gallant kuittasi.

Joukkueet pelaavat finaalisarjan neljännen osaottelun tiistain vastaisena yönä, joka käynnistyy kello 03:00 jälkeen.