Pääosin Hollywoodissa lähivuosina pinnalle nousseet ahdistelukohut ovat levinneet nyt myös NHL:ään. Tulilinjalle on joutunut Ottawa Senatorsin apulaistoimitusjohtaja Randy Lee, jota syytetään seksuaalisesta häirinnästä.

Buffalolainen Erie County District Attorney on aloittanut tutkinnat tapauksesta, jossa Lee olisi ahdistellut 19-vuotiasta autonkuljettajaa, kun hän oli palaamassa hotellille NHL-lupausten tarkkailutilaisuudesta. Lee oli laittanut kädet miespuolisen kuljettajan hartioille ja kuvaillut tälle muun muassa omaa genitaalialuettaan.

Kuljettaja ilmoitti tapauksesta heti hotellin vartioille.

Lee joutui oikeuden kuultavaksi perjantaina, ja tuomiosta päätetään maanantaina. Kanadan passin omistavana Lee joutuu viettämään viikonlopun poliisin huostassa, eikä hän saa enää palata hotellille.

Senatorsin sisäpiiritoimittaja Bruce Garrioch on uutisoinut, että Lee’tä odottaa korkeintaan 15 päivän vankeustuomio. Seura ei ole kommentoinut tapausta.

Lee on ollut Senatorsin organisaatiossa mukana jo vuodesta 1995 lähtien. Apulaistoimitusjohtajana hän aloitti kaudella 2013-2014.

Bruce Garrioch

@SunGarrioch
Lee is facing a fine. The maximum is 15 days in jail.

 

 

 

Lähde: TheScore