Colorado Avalanche julkaisi tänään uuden jatkosopimuksen. Se haki lisäystä alempiin hyökkäysketjuihin ja solmi vuoden pahvin Gabriel Bourguen kanssa.

Urallaan Nashville Predatorsia ja Coloradoa edustanut rouhija pelasi kuluneella kaudella 58 ottelua ylhäällä ja teki niiden aikana tehot 5+6. Jatkosopimus ei ollut pelaajalle selviö, sillä hän on ennenkin jäänyt vapaaksi agentiksi.

Colorado pelasti Bourguen lokakuussa 2016, kun Nashville ei ollut löytänyt käyttöä pelaajalle. Hän kiitti luottamuksesta välittömästi ja paukutti AHL:ssä 33 tehopistettä. NHL:ssä hänellä on kuitenkin ollut vaikeampaa, ja pistekäyrä on suunnannut alas päin.

Joukkueen GM Joe Sakic näkee pelaajassa tarpeeksi kykyjä tekemään Coloradosta entistä paremman seuran.

– Gabriel tuo kokemusta ja johtajuutta joukkueeseen. Hän pelaa kovia minuutteja, tappaa jäähyjä ja on luotettava molemmissa kenttäpäädyissä, Sakic kuvaili tiedotteessa.