Leijonat kohtaa tänään Etelä-Korean, joka on valtaosalle varsin tuntematon kiekkomaa, vaikka se pelasikin helmikuussa Pyeongchangin olympialaisissa.

Siitä huolimatta kokoonpanosta löytyy kaksi pelaajaa, joilta löytyy myös aavistus NHL-taustaa. Puolustaja Alex Plante on Edmonton Oilersin ensimmäisen kierroksen varaus (draftin 15. pelaaja) vuodelta 2007.

28-vuotias oikealta ampuva puolustaja pelasi Oilersin organisaatiossa yhteensä kolme kautta, joiden aikana kertyi kuitenkin ainoastaan 10 NHL-ottelua. Vuonna 2013 Planten matka jatkui Itävallan pääsarjaan, jossa hän kiekkoili yhden kauden. Seuraavalla kaudella kanadalaistaustainen puolustaja matkasi Norjaan, josta mies siirtyi vuonna 2015 Etelä-Koreaan.

Myös niin ikään puolustaja Bryan Young on Edmontonin varaama pelaaja vuosimallia 2004. 31-vuotias Young puki Oilers-paidan päälleen yhteensä 17 kertaa ilman tehopisteitä. AHL-elämä ei lopulta maistunut ja mies matkasi vuonna 2010 Etelä-Koreaan, jonka pääsarjassa hän on siitä asti kiekkoillut.

Muita kanadalaistaustaisia pelaajia joukkueessa ovat maalivahti Matt Dalton, puolustaja Eric Regan sekä hyökkääjät Brock Radunske ja Michael Swift.

Radunske on myös Edmonton Oilersin varaama pelaaja vuodelta 2003.

Suomen ja Etelä-Korean välinen kamppailu käynnistyy kello 17:15.