Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella tunnetaan hyvin rääväsuisena valmentajana, eikä hän pelkää sanoa asioita suoraan.

Tortorella saattoi kuitenkin mennä hieman liian pitkälle maanantaina, kun hän kutsui luottosoturiaan Matt Calvertia todella erikoisella kutsumanimellä.

– Hänen pelinsä menee ylös ja alas samalla tavalla kuin wc-istuin. Hän saattaa pelata täysin oikein, mutta sitten hän tekee jättimäisen virheen. Olemme käyneet tätä asiaa hänen kanssaan jonkin verran läpi, Tortorella sanoi The Athletic -lehdelle.

Blue Jacketsia kahdeksan vuotta edustanut Calvert ei totisesti pitänyt Tortorellan antamasta kutsumanimestä.

– Kuulin sen pelin jälkeen, kun hän sanoi jotain wc-istuimesta – ylös ja alas? Olen todella rehellinen itseni kanssa. Olen ehkä omien peliesitysteni suurin kriitikko. Olin iloinen pelaamisestani tällä kaudella, Calvert kertoo.

28-vuotias kanadalaishyökkääjä ei jäänyt pelkästään kuuntelemaan valmentajansa kommenttia, vaan laukoi myös kovaa takaisin.

– Mielestäni ainut asia, joka on mennyt ylös ja alas wc-istuimen lailla, on minun peliaikani. Saatan pelata yhdessä ottelussa 15 minuuttia ja seuraavassa kahdeksan minuuttia. Luulin, että annoin kaikkeni sillä peliajalla mitä sain. Jos hän haluaa puhua wc-istuimesta, niin ehkä hänen pitäisi antaa minulle tasaisemmin peliaikaa, Calvert ampuu takaisin.

Calvertin sopimus päättyy tähän kauteen, joten hän on heinäkuun 1. päivän jälkeen vapaa pelaaja. Näitä kaksikon puheita kun kuuntelee, ei olisi yhtään ihme, jos Calvert nähdään ensi kaudella jossain muussa seurassa kuin Blue Jacketsissä.