San Jose Sharks rynnisti vastustamattomasti NHL:n pudotuspelien toiselle kierrokselle, kun joukkue kaatoi viime yönä Anaheim Ducksin lukemin 2-1. Sharks voitti ottelusarjan murskaavasti voitoin 4-0.

Ducks-leirissä oltiin ottelun jälkeen luonnollisesti pettyneitä, mutta selittelyille ei kuitenkaan jäänyt sijaa.

– Joka kerta, kun aloitat pudotuspelisarjan, luulet että sinulla on mahdollisuus. Tämä oli kuitenkin täystyrmäys. He olivat vain parempi joukkue tässä sarjassa, Corey Perry tiivisti Ducksin Twitter-tilillä.

Anaheim-hyökkääjä Andrew Cogliano oli joukkuekaverinsa kanssa samoilla linjoilla.

– Heillä on hyvä joukkue. Emme pelanneet missään vaiheessa parasta peliämme, mutta he ovat kovia puolustuksellisesti ja Martin Jones oli hurjassa iskussa. Harmi, ettemme antaneet ”Gibbylle” (John Gibson) mahdollisuutta. He olivat perusteellisesti parempia koko sarjan ajan, Cogliano sanoi.

San Jose kohtaa puolivälierissä Vegas Golden Knightsin, joka eteni myös puhtaasti (4-0) jatkoon Los Angeles Kingsiä vastaan pelatusta ottelusarjasta.

Tämä on vasta neljäs kerta viimeisen 30 vuoden aikana kun vastakkain asettuvat joukkueet, jotka ovat voittaneet puhtaasti edellisen sarjansa.

ESPN Stats & Info

@ESPNStatsInfo
The @SanJoseSharks will meet the @GoldenKnights in the 2nd round as both teams come off a series sweep.

This will be just the 4th time in the last 30 years that two teams meet in a series after each recorded a sweep within a postseason