Oho! Jets-pelurin ”häikäilemättömästä iskusta” tuli pelikieltoa – Sami Nikulle aukesi huippupaikka NHL:stä!

NHL:n kurinpito on langettanut Winnipeg Jetsin puolustajan Josh Morrisseyn yhden ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Morrissey iski keskiviikon vastaisen yön ottelussa poikittaisella mailalla Minnesota Wildin tähtihyökkääjää Eric Staalia kaulan alueelle. 42 maalia runkosarjassa tykittänyt kanadalainen oli tuskissaan tilanteen jälkeen, mutta pystyi kuitenkin jatkamaan pelaamista.

23-vuotias Morrissey selvisi tempustaan kokonaan ilman jäähyä.

– Tuo ei ollut rutiininomainen liike vastustajan työntämiseksi pois. Staal oli Morrisseyn edessä, eikä heillä ollut mitään kamppailua keskenään. Morrissey oli tilanteessa vastuussa ja hän teki aloitteen. Se oli häikäilemätön isku vastustajan kaulaan ja siitä on täysin oikeudenmukaista saada rangaistuskurinpidolta, NHL:n kurinpidon päällikkö George Parros sanoi.

Morrissey huilaa pelikieltonsa takia viidennen pudotuspelikamppailun. Jets johtaa pudotuspelisarjaa voitoin 3-1.

Morrisseyn pelikielto tuli hyvin pahaan paikkaan Jetsille, jolla oli ennestään sivussa puolustajat Tyler Myers, Tobias Enström ja Dimitri Kulikov.

Neljän puolustajan puuttuminen avaa mahdollisesti todellisen huipputontin AHL:ään keskiviikkona lähetetylle suomalaispakille Sami Nikulle.

21-vuotias suomalaislupaus pelasi runkosarjassa yhden ottelun ja hän ampui siinä maalin. Nuori JYP-kasvatti ei ole koskaan pelannut NHL:n pudotuspeleissä.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.