New York Rangers tiedotti eilen antaneensa potkut joukkuetta viisi kautta käskyttäneelle Alain Vigneaultille.

Tänään entinen Rangers-valmentaja antoi seuran verkkosivuilla lausunnon, jossa hän purkaa menneitä vuosiaan.

– Haluan kiittää New York Rangersin johtoryhmää – James Dolania, Glen Satheria ja Jeff Gortonia – jotka antoivat minulle etuoikeuden valmentaa Rangersia. Vietin New Yorkissa viisi upeaa vuotta ja haluan osoittaa kiitollisuuteni kaikille valmentajille, pelaajille ja henkilökunnalle, joiden kanssa työskentelin tämän ajan. Rangersilla on upea kannattajakunta, jonka kanssa olen jakanut useita unohtumattomia hetkiä, erityisesti matkamme Stanley Cupin finaaleihin, Vigneault kirjoitti lausunnossaan.

Rangers tiedotti alkuvuodesta aloittavansa uudelleenrakennuksen, jonka johdosta seurasta liikkui ennen siirtoikkunan sulkeutumista useita pelaajia.

– Rangers on menossa uuteen suuntaan, jota kunnioitan ja toivon heille kaikkea hyvää. Olen kiitollinen, että olen saanut työskennellä kolmessa upeassa organisaatiossa – Vancouver Canucksissa ja kahdessa Original-Six-joukkueessa, New Yorkissa ja Montreal Canadiensissa. Kunnioitan kaikkia ihmisiä mediassa, mutta juuri nyt haluan teidän ymmärtävän, etten aio kommentoida tulevaisuuttani ennen kuin olen viettänyt aikaa perheeni kanssa. Kiitos kaikille mahtavasta kyydistä ja loppuelämän kestävistä muistoista, Vigneault jatkoi.

New York Rangers

@NYRangers
"The Rangers have an incredible fan base and I will cherish many special moments"

Official statement from Alain Vigneault: nyrange.rs/2GIgJGb