Nashville Predatorsin ja Buffalo Sabresin välisessä ottelussa nähtiin viime yönä tilanne, joka hiljensi koko Bridgestone Arenan.

Noin kuusi minuuttia ennen toisen erän päättymistä Predators-hyökkääjä Scott Hartnell taklasi Sabres-puolustaja Viktor Antipinin päin laitaa.

Hartnell luisteli kovaa vauhtia kohti venäläispuolustajaa, kun Antipin yllättäen kääntyi ja taklaus kohdistuikin suoraan tätä selkään. 25-vuotiaan Antipinin niska retkahti taaksepäin, jonka jälkeen pää osui voimalla pleksiin.

Venäläinen kaatui jäähän hyvin elottoman näköisenä. Lääkintähenkilökunta hoiti häntä jäällä yli kaksi minuuttia, ennen kuin hänet vietiin paareilla pois. Hartnell sai tempauksestaan ulosajon.

– Se oli karvaustilanne. Näin kun hän (Antipin) piti kiekkoa ja yritin vain saada sen pois. Luulen, että hänen leukansa osui pleksiin. Kun näin kaverin makaavan tuolla, mahani kääntyi ylösalaisin. Näin paarit ja kaiken sen muun, niin sitä alkoi voimaan pahoin. Se oli epäonninen tilanne ja toivon Viktorin olevan kunnossa, Hartnell sanoi Nashvillen verkkosivuilla.

Viimeisimpien tietojen mukaan Antipin on päässyt pois sairaalasta, mutta hänen voinnistaan ei ole tarkempia lisätietoja.