NHL Without a Map -videoblogia pitävät Juhani Putkonen ja Juho Manninen vierailivat tuoreimmassa jaksossaan Edmontonissa.

Kaksikko hyppäsi jakson alussa Edmonton Oilers -hyökkääjä Iiro Pakarisen kyytiin. Loukkaantumisista viime vuosina kärsinyt suomalaishyökkääjä avautui kuntoutumisen raskaista vaiheista.

– Aikaisemmin oli oikean polven kanssa ongelmia ja viime kaudella sitten vasemman polven kanssa. Henkisesti ne vähän kovempia juttuja kuin fyysisesti. Se takaisin tuleminen ja takaisin kuntoon pääseminen kuukausien tauon jälkeen vaatii paljon töitä.

– Henkisesti se on rankkaa, kun joudut menemään ensimmäisenä sinne hallille seitsemältä aamulla, hoidat vähän jalkaa ja teet punttia. Sitten menet puolilta päivin pois ja tuut illalla kattomaan peliä pressikatsomoon. Kyllä se on aika raskasta. En tiedä oliko sitten masennus tai jokin tällainenkin lähellä, Pakarinen kommentoi viime kauden rankimpia kokemuksiaan.

Suomalaishyökkääjä oli viime kaudella pitkään poissa tositoimista, kun hän palasi jäille vasta marraskuussa. Sen jälkeen hän haki vauhtia AHL:stä, kunnes hänet nostettiin takaisin NHL:ään.

Kuluvalla kaudella Pakarinen on pelannut puolestaan 39 ottelua NHL:ssä ja 18 ottelua AHL:ssä.

Jos haluat katsoa NHL Without a Mapin tuoreimman jakson kokonaisuudessaan. Voit katsoa sen täältä.

Lähde: NordicBet