Huippu-uutinen: Liigassa loistanut pakkilupaus rustasi NHL-sopimuksen – pääsee heti näyttämään taitonsa!

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Chicago Blackhawks on tehnyt kahden vuoden mittaisen tulokassopimuksen suomalaispuolustaja Joni Tuulolan kanssa.

Tuulola allekirjoitti viime viikonloppuna testisopimuksen Blackhawksin farmiseuran Rockford IceHogsin kanssa, mutta Blackhawks tarjosi lopulta NHL-sopimuksen jo ennen kuin nuori suomalainen kerkesi pelaamaan yhtään ottelua AHL:ssä.

Blackhawksiin kesällä 2015 kuudennella kierroksella varattu Tuulola teki tällä kaudella huikealla tavalla läpimurron Liigassa. Hän summasi Vaasan Sportin riveissä 58 otteluun huikeat tehot 7+23=30. 22-vuotias nuorukainen oli Sportin peliaikakuningas lähes 23 minuutin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Tuulolan NHL-sopimus alkaa vasta ensi kaudesta, koska hän pelaa tämän kauden vielä IceHogsin puolella.

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?