Läntistä konferenssia johtava ja koko NHL:n runkosarjan mestaruutta metsästävä Nashville Predators koki ison takaiskun. Viimeiset neljä kautta joukkueen runkopelaajiin kuuluneen Calle Jarnkrokin kausi on todennäköisesti ohi, uskoo päävalmentaja Peter Laviolette Predatorsin nettisivuilla.

Ruotsin paidassa maailmanmestaruuden keväällä 2013 voittanut Jarnkrok loukkaantui tiistain ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan, kun Andrew Copp taklasi häntä. Taklauksen jälkeen Jarnkrok piteli oikeaa kättään.

Menetys on iso Nashvillelle, varsinkin, koska Jarnkrok ylitti tällä kaudella oman piste-ennätyksensä. Tämän kauden tehosaldo näyttää jäävän todennäköisesti lukemiin 16+19=35.

Pudotuspeleihin matkaava Nashville voi toistaa viime kauden temppunsa ja edetä aina Stanley Cup -finaaleihin asti. Laviolette ei siltikään antanut paljoa toivoa, että Jarnkrok ehtisi toipua ajoissa.

Pekka Rinteen johdolla Nashville rikkoi tiistaina runkosarjassa sadan pisteen rajan, kun se kaatoi Jetsin maalein 3-1. Samalla se nousi tasapisteisiin Tampa Bay Lightningin vierelle.