Mediajätti ESPN on udellut muutamalta NHL-pelaajalta heidän inhottavimpia kokemuksiaan kaukalossa. Patrik Laine saa osansa vuodatuksesta, mutta ei Winnipeg Jetsin, vaan Leijonien paidassa.

Taalaliigan yksi pelätyimmistä tykeistä kummittelee Chicago Blackhawksin yhdysvaltalaispuolustaja Connor Murphyn kypärässä nykyään varmaan jo monessakin mielessä, mutta yksi kokemus nousee silti edelleen ylitse muiden.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Pelasimme pari vuotta sitten MM-kisoissa Suomea vastaan ja Laineella oli silloin pitkät hiukset. Väänsimme Laineen kanssa kulmassa ja jostain syystä hänen hiuksiaan tarttui hanskaani. Palasin aitioon ja kun laitoin hammassuojan, niin tunsin hänen hiuksiaan suussani. Se on ehdottomasti inhottavin asia, mitä minulle on koskaan tapahtunut, toteaa ”hienohelma” Murphy.

Hienohelma siksi, että monien muiden inhottavimmat kokemukset ovat paljon karmeampia ja ikävä kyllä joskus myös tuntuvasti kohtalokkaampia. On nähty ihon läpi törröttäviä luita, hengenvaarallisia luistimenviiltoja ja muuta vastaavaa.

Anaheim Ducksin ruotsalaispuolustaja Rickard Rakellin yksi ikävin kokemus on tuoreessa muistissa ja Edmonton Oilersin kanadalaishyökkääjä Drake Caggiulan hahmossa.

– Se on melko inhottavaa, kun näet hampaiden lojuvan jäällä. Tämä tapahtui vain pari ottelua sitten, kun pelasimme Edmontonissa. Drake Caggiulta iskettiin kuusi hammasta suusta. Ne vain lojuivat siellä, kaikki kuusi hammasta veren seassa.