New Jersey Devilsin ja Ottawa Senatorsin välisessä keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa kiehahti oikein toden teolla.

Senatorsin agitaattorihyökkääjä Alex Burrows pimahti täysin toisen erän puolivälissä, kun Devils-tähti Taylor Hall taklasi häntä kovalla ja puhtaalla pommilla.

893 NHL-ottelussa urallaan yli 1100 jäähyminuuttia kerännyt tappelupukari hyökkäsi välittömästi Hallin kimppuun.

Burrows latoi Hallia ensiksi nyrkein ja sen jälkeen kaatoi hänet maahan. Tuomari tuli tilanteeseen nopeasti väliin, mutta 36-vuotias kanadalaishyökkääjä ei ollut vielä valmis. Hän alkoi latomaan polvellaan iskuja maassa olevan Hallin päähän, joka ei pystynyt ollenkaan puolustamaan itseään.

Burrows sai tilanteesta 2+2 jäähyt väkivaltaisuudesta ja poikittaisesta mailasta. Vielä on epäselvää, meneekö tilanne NHL:n kurinpidon tarkkailuun.

Hall oli tilanteen jälkeen kunnossa ja näpäytti Burrowsia komealla tavalla vain minuutin myöhemmin. Hall ampui Devilsin 2-4-kavennuksen, kun Burrows istui jäähypenkillä miettimässä tekoaan.

– Burrows… Katsokaa tätä p*skiaista. Kuka tekee tuollaista? Asiantuntija toimiva entinen NHL-hyökkääjä Patrick O’Sullivan laukoi Twitterissä.

Senators voitti ottelun lopulta lukemin 5-3.