NHL-seura Nashville Predators tiedotti tiistaina kolmesta jatkosopimuksesta. Nashville kertoi tiistaina solmineensa yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Anthony Bitetton kanssa. Sveitsiläispuolustaja Yannick Weber allekirjoitti puolestaan kaksivuotisen jatkosopimuksen seuran kanssa. Kolmikon täydensi puolustaja Matt Irwin, jolle sorvattiin niin ikään kaksivuotinen jatkolappu.

Weber, 29, on pelannut kaksi edellistä kautta Nashvillessa. Tällä kaudella hän on pelannut 25 ottelua tehoilla 1+2.

[readmore from=”suomalaiset”]

Bitetto, 27, pelaa puolestaan jo neljättä kauttaan Nashvillessa. Tällä kaudella amerikkalaispuolustaja on pelannut 22 ottelua tehoilla 1+2. Bitetto on Nashvillen oma varaus, joka on hiljalleen alkanut saada enemmän vastuuta NHL:n puolella pelattuaan pitkään pääosin AHL:ssä. Viime kaudella hän pelasi jo 29 NHL-ottelua.

Irwin, 30, pelaa toista kauttaan Nashvillessa. Tällä kaudella hän on pelannut 31 ottelua tehoilla 2+5=7.