Boston Bruins sai lauantaina hyviä uutisia, kun tähtisentteri David Krejcin paluu kaukaloon varmistui. Krejci on edellisen kerran pelannut Bruins-paidassa joulukuun 16. päivä New York Rangersia vastaan. Yhteensä tshekkitaituri on pelannut tällä kaudella vasta 18 ottelua tehoilla 5+9=14.

Krejcin paluu oli huono uutinen Anders Bjorkille, joka joutuu seuraamaan otteluita ainakin toistaiseksi katsomosta. Hänen lähettämisensä farmiin on yksi vaihtoehto, sillä nuori lupaus tarvitsee peliaikaa kehittyäkseen.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Yleensä jokainen nuori pelaaja, joka ei saa paljoa peliaikaa, yleensä hyötyy siitä (farmikomennuksesta). Yleensä ainakin. Anders on päässyt pelaamaan ylhäällä, sillä hän on ansainnut sen. Nyt kun joukkueemme on terve, niin syntyy kilpailutilanne. Tämä taitaa olla vasta toinen kerta, kun hän istuu tällä kaudella katsomossa, Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy sanoi Boston Heraldille.

Bjork, 21, on Bruinsin oma varaus kesältä 2014. Hän on pelannut tällä kaudella ensimmäiset 28 peliään NHL:ssä. David Krejci on kuulunut puolestaan jo vuosia Bostonin avainpelaajien joukkoon.