Nyt puhui jo seuran GM – Erik Karlssonin tulevaisuus Ottawassa suuri kysymysmerkki

© Kuva: Getty Images
Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?

Ottawa Senatorsin supertähtipuolustaja Erik Karlsson ei ole ollut viime aikoina täysin omalla tasollaan, mitä tulee tehopisteisiin.

Hän kärsi nimittäin kertaalleen jopa kymmenen ottelun mittaisesta pisteettömästä potkusta, joskin hänellä on yhä kasassaan 25 ottelusta tehot 1+18, eli kaiken kaikkiaan 19 tehopistettä.

Viime aikoina Karlssonin pelaamista on myös haitannut se, että hänet on yhdistetty siirtohuhujen kohteeksi.

Osan mielestä Karlsson ei välttämättä ole halukas solmimaan jatkosopimusta Senatorsin kanssa kesällä 2019, joten tämä on aloittanut spekulaatiot ruotsalaistähden kauppaamisesta.

Jopa Karlsson on joutunut kommentoimaan tilannetta, ja hän kertoi, että hän ei ole edes harkinnut lähtevänsä Ottawasta toisaalle. Toki hän sanoi, että kaikki on mahdollista.

Nyt, myös Senatorsin GM:nä toimiva Pierre Dorion on avannut sanaisen arkkunsa, ja hänen viestinsä ruotsalaistähdelle oli selkeääkin selkeämpi.

– Me rakastamme Erik Karlssonia. Me ymmärrämme, että hän joutui käymään melko vakavassa operaatiossa, mutta me rakastamme häntä. Me haluamme hänet koko eliniäksi meille, Dorion kertoi Sportsnetin Arash Madanin mukaan.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!

Tekeekö Kaapo Kakko yli 59,5 pistettä?