Kolmatta täyttä kauttaan Minnesota Wildin riveissä kiekkoileva Devan Dubnyk on johdattanut seuran tähän mennessä jokaisena keväänä pudotuspeleihin, eli siis kolmeen eri otteeseen.

Tämän suhteen tilanne näyttääkin nyt huolestuttavalta.

Kun Wild kaatoi viime yönä Calgary Flamesin jatkoajan jälkeen lukemin 2-1, keskittyivät puheet kuitenkin Dubnykiin, ja erityisesti siihen, kuinka hän joutui jättämään kaukalot taakseen jo ensimmäisen erän jälkeen.

Seuran päävalmentajana toimiva Bruce Boudreau kertoi jo eilen, että Wild ja seuran fanit tulevat saamaan lisätietoa tähtivahdin tilanteesta tämän päivän aikana.

Jos Dubnyk joutuu pidemmälle huilille, olisi se seuran kannalta lähes katastrofaalinen uutinen. Kanadalaisvahti on nimittäin aloittanut Wildin tämän kauden 30 ottelusta jopa 22 kappaletta.

Wildin kakkosvahtina tällä kaudella toimii Alex Stalock, joka korvasi Dubnykin myös viime yönä. 30-vuotias jenkkivahti on pelannut tällä kaudella yhteensä yhdeksässä ottelussa tilastoin 90,7/2.93.

Wild on tällä hetkellä niukin naukin Läntisen konferenssin villi kortti -paikalla, mutta pudotuspelien ulkopuolelle jäämiseen tällä hetkellä erottaa ainoastaan varsinaisen peliajan voitot.