Detroit Red Wings kohtasi toissa yönä kotikaukalossaan Florida Panthersin, joka oli lopulta kotifanien harmiksi etevämpi lukemin 2-1.

Red Wings ei jäänyt kamppailussa kuitenkaan ilman pisteitä, sillä se onnistui venyttämään kamppailun aina jatkoajalle saakka, missä Mike Matheson ratkaisi ottelun vierasjoukkueen eduksi.

Samalla se tarkoitti sitä, että Red Wings hävisi yhdeksännen ottelunsa viimeiseen kymmeneen kamppailuun, joten voidaan luvan kanssa sanoa, että punasiivillä ei kulje tällä hetkellä kovinkaan lujaa.

Yhtä miestä ei ainakaan tappiosta voida kuitenkaan syyttää, ja hän on hyökkääjä Luke Glendening.

Työteliäs jenkkihyökkääjä nimittäin otti ottelussa tappelun Panthersin tähtipuolustaja Aaron Ekbladin kanssa, eikä jälki ollut varsinaisesti kovinkaan nättiä.

Itse tappelu oli loistava; nopeatempoinen, fyysinen ja intensiivinen. Samaa voitaneen sanoa myös sen lopputuloksesta, kun Glendening kaatui lopulta ensimmäisenä jään pintaan.

Tämän jälkeen Red Wingsin 28-vuotias laituri suuntasi jäähyaitioon naama veressä. Se ei kuitenkaan pilannut veteraanin fiilistä, sillä hän suuntasi boksiin hymy naamallaan. Kun hän pääsi jäähyaitioon saakka, sai hän siellä taputukset kovaotteiselta Luke Witkowskilta.

Zach Berridge

@ZachBerridge
Glendening got some real shots in. Witkowski approves in the box