Boston Bruinsin Brad Marchand tiedetään loistavana jääkiekkoilijana, mutta myös todellisena sikailijana, joka pääsee turhan usein teoistaan kuin koira veräjästä.

Vastaava tilanne nähtiin jälleen viime lauantaina, kun New York Islanders otti mittaa Marchandin edustamasta Bostonista.

Ottelussa nähtiin eräs pelottava tilanne, kun Marchand taklasi supertähti John Tavaresia laittomin keinoin.

Marchand sai tilanteesta viiden minuutin estämisjäähyn, mutta siihen ne sanktiot sitten jäivätkin. Voit katsoa videon taklauksesta alta.

𝐈𝐬𝐥𝐞𝐬 𝐅𝐢𝐱

@IslesFix
5-10 year sentence minimum #Isles

Marchand ei siis saanut tilanteessa ylimääräistä rangaistusta, kuten pelikieltoa tai sakkoa. Ei edes siitä syystä, että hän on ollut läpi uransa otsikoissa kyseenalaisista otteistaan.

Islandersin päävalmentajana toimiva Doug Weight ei ollutkaan NHL:n kurinpidon päätökseen tyytyväinen. Hän ihmettelikin suuresti sitä, että jos pelaaja ei loukkaa itseään tilanteessa, jää pelikiellot turhain usein jakamatta.

Tavares nimittäin pystyi jatkamaan pelaamista, eikä hän loukannut itseään mitenkään merkittävällä tavalla.

– Asioita tapahtuu tarkoituksella ja niitä tapahtuu spontaanisti. Minulle ne asiat, jotka tehdään tahallaan, on todella valitettavaa, että katsomme vain mikä lopputulos sillä on. Joten jos Johnny (Tavares) makaisi jäällä loukkaantuneena, olisi olemassa joitakin asioita, mitä voisi tehdä. En tiedä mikä logiikka tässä oikein on, Weight tuhisi New York Postin mukaan.