Junioriliiga WHL:ssä pelaava Calgary Hitmen järjestää vuosittain Teddy Bear Toss -ottelun. Tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että kun Hitmen tekee ottelun ensimmäisen maalin, lentää jäälle valtava määrä nallekarhuja.

Näin kävi myös tänä vuonna, kun 18-vuotias valkovenäläispuolustaja Vladislav Yeryomenko iski kiekon nuottaan ensimmäisen erän puolivälissä.

Tämän jälkeen jäälle lensi valtava määrä nallekarhuja. Niiden määrästä kertoo paljon jo se, että jään puhdistamiseen meni lopulta jopa 40 minuuttia. Kotifanien harmiksi vierasjoukkue Moose Jaw Warriors vei ottelun kuitenkin nimiinsä lukemin 6-3.

Voit katsoa alta videot sekä tv-lähetyksestä että fanin perspektiivistä.

Yeryomenko pelaa nyt toista kauttaan Hitmenin riveissä. 18-vuotias puolustaja on pelannut tällä kaudella 30 ottelua, joissa hän on iskenyt seitsemän maalia ja yhteensä 25 tehopistettä.

Valkovenäläinen oli kamppailun päätyttyä hyvin tyytyväinen unohtumattomaan hetkeen, joskin hänen joukkueensa hävisikin kamppailun.