San Jose Sharks oli viime yönä tyly isäntä, kun Kanadan pääkaupungin ylpeys, Ottawa Senators, matkasi hailauman vieraaksi Kalifornian auringon alle.

Sharks vei ottelun lopulta nimiinsä lukemin 5-0, ja se onnistui saamaan maalia kohden jopa 50 laukausta. Hurjista lukemista huolimatta Senators ratsasti koko kamppailun ajan ykkösvahti Craig Andersonilla, joka pelasikin lukemista huolimatta kelpo ottelun.

Kakkosvahtina toimiva Mike Condonin oltavat olivat sen sijaan tukalammat, sillä hän joutui seuraamaan kamppailun pukukoppikäytävältä.

Sharksin kotihallin vierasaitio on nimittäin sen verran ahdas, että kaikki eivät mahdu penkille istumaan täysin haluamallaan tavalla.

Tästä syystä Condon istuikin kamppailun käytävän puolella, katsoen ottelun TV:stä. Näkymä olikin varsin huvittava, sillä Condonilla oli luonnollisesti yllään maalivahdin varusteet.

Arash Madani

@ArashMadani
Not enough room on the visitors' bench in San Jose for the back-up goaltender, so here is where (and how) Mike Condon is watching the Senators-Sharks game tonight...