Sabres-tähti lähetti pukuhuoneeseen suorat terveisensä – ”Koittakaa jo saada p*skanne kasaan”

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres on hävinnyt edelliset neljä otteluaan, joissa se on tehnyt vain yhden maalin. Joukkueen tekeminen on siis häpeällisen heikkoa, ja nyt seuran tähtipelaajiin, ainakin paperilla, kuuluva Kyle Okposo on lähettänyt terveisensä pukukoppiin median välityksellä.

– Koittakaa jo saada p*skanne kasaan, Okposo tuhisi toimittajille Buffalo Newsin mukaan.

Okposo oli silminnähden suivaantunut siitä, kuinka hänen hyvä ystävänsä Matt Moulson joutui waiver-listalle joukkueen heikkojen otteiden vuoksi. Hän ymmärtää NHL:n bisnespuolen, mutta hän painotti, että vastuu on nyt kaikilla pelaajilla.

– Meidän on voitettava pelejä. Tämä on bisnestä ja näin siinä välillä käy. Jos et voita pelejä ja saa taululle tulosta aikaiseksi, hyvät ihmiset joutuvat maksamaan siitä hintaa.

Myös Okposon on katsottava itse rajusti peiliin, sillä hän on tehnyt tällä kaudella 25 otteluun vain kolme maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Kauden 25 kamppailusta hän ei ole tehnyt pisteen pistettä 14 ottelussa.

– Tämä koskettaa myös minua ja minun on saatava pelini kasaan. Kaikkien on saatava pelinsä kasaan. Meidän on etsittävä keinot voittaa pelejä.