Calgary Flames kärsi viime yönä häpeällisen tappion Philadelphia Flyersia vastaan, kun oranssipaidat olivat parempia lukemin 5-2. Samalla Flyers katkaisi kymmenen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa kerta heitolla.

Kun ottelun kolmas erä alkoi, ja kamppailu oli jo lukemissa 5-2, kuihtui Flamesin loppurynnistys käytännössä yhteen tilanteeseen.

Nimittäin seuran puolustaja osui aloitustilanteessa Flyers-hyökkääjä Dale Weisea päähän ja hänet lähetettiin viiden minuutin rangaistuksen kera suihkun puolelle.

Voit katsoa videon tilanteesta Sportsnetin sivuilta.

[readmore from=”suomalaiset”]

Tilanteen ja tuomarin päätöksen jälkeen etenkin Twitterin puolella alkoi puhe siitä, että rangaistus oli liian kova. Tätä mieltä olivat sekä Flyersin että Flamesin fanit, joten kyseisessä tilanteessa ei katseltu värilasien läpi.

Myös Hamonic painotti vahvasti sitä, että taklaus ja osuma päähän ei missään nimessä ollut tahallinen.

– Siinä ei ollut mitään pahansuopaista eikä se ollut tahallinen. Olen mielestäni melko rehellinen pelaaja, Hamonic kertoi Flamesin Twitter-tilin mukaan.

Tilanne ei kuitenkaan ratkaissut ottelua sen kummemmin, sillä Flyers ei onnistunut tekemään viiden minuutin ylivoiman aikana yhtä ainutta maalia.