NHL-vahdin uskomaton putki vain jatkuu! Pääsi jo erittäin harvalukuiseen joukkoon

© Kuva: Getty Images

Eihän tuota jätkää ohiteta millään!

Jotakuinkin näin lienevät (myös) Philadelphia Flyersin pelaajat miettineet viime yönä Suomen aikaa, kun Minnesota Wildin maalivahti Devan Dubnyk piti jälleen maalinsa koskemattomana.

Dubnyk on nyt pelannut kolme peräkkäistä nollapeliä. Yhteensä miehen nollaputki on jo 195.05 minuutin mittainen.

– Minulla on kova itseluottamus kaukalossa. Tärkeintä itselleni on, että saan kiekon näkökenttääni ja onnistun pitämään jalkani oikeilla sijoilla ja valmiudessa. Se auttaa kaikessa muussa, kuten liikkumisessa ja irtokiekkojen hallitsemisessa. Ja jätkät auttoivat hienosti minua näkemään kiekon, Dubnyk kommentoi nhl.comille.

Dubnykin oma entinen nollapeliennätys oli 183.16 minuutin mittainen ja peräisin loka-marraskuun vaihteesta 2016. Tämä oli toinen kerta, kun Dubnyk on pelannut kolme nollapeliä peräkkäin. Tällä tilastolla mies pääsi myös vähäväkiseen kerhoon kahden muun  maalivahdin rinnalle.

Tilastopalvelu Elias Sports Bureaun mukaan vain kolme maalivahtia NHL:ssä on kauden 1967–68 laajennuksen jälkeen onnistunut pelaamaan kolme peräkkäistä nollapeliä vähintään kahteen eri otteeseen.

Nykyään juuri Flyersissa pelaava Brian Elliott on pystynyt tähän kolmesti, Roberto Luongo kahdesti.

Flyers-ottelussa toinen Wildin erikoinen putki sentään katkesi. Hyökkääjä Jason Zucker oli tehnyt Wildin kuusi edellistä maalia kolmessa viime pelissä. Tällä kertaa Zucker teki vasta Wildin kolmannen maalin. Näin ollen mies on tehnyt seitsemän maalia neljässä viime ottelussa.

Nino Niederreiter vei Wildin johtoon avauesrässä. Sekä Eric Staal että Zucker osuivat lopussa tyhjään Flyers-rysään.

– Olen iloinen, että joku muukin teki maalin. Olemme koko ajan puhuneet siitä, että emme ole yhden miehen joukkue. Meillä ei ole Wayne Gretzkyä joukkueessa, joten meidän täytyy tehdä kaikki ryhmänä. Kyllä, ”Zuck” pelasi muutaman hienon pelin, mutta tarvitsemme muidenkin panosta menestyäksemme, Wildin päävalmentaja Bruce Boudreau naulasi nhl.comin jutussa.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.