NHL:n farmisarjan farmisarjana toimiva ECHL tiedotti lokakuussa, että se järjestää kauden 2017-18 aikana Supersankari-iltoja (Super Hero Nights) jokaiselle joukkueelle.

Nyt edessä on ensimmäinen Supersankari-ilta, kun Toledo Walleyen, joka toimii yhteistyössä Detroit Red Wingsin kanssa, pelaajat pukeutuvat Iron Man -paitoihin.

Paidassa myös joukkueen logo vaihtaa paikkaa, sillä se siirtyy paidan etuosasta molempiin olkapäihin.

Toledo Walleye

@ToledoWalleye
.@Marvel and @ECHL have joined forces to create this jersey for our 'Marvel Super Hero Night' on Saturday, November 4. #MarvelSuperHeroNight

Kyse on siis ECHL:n ja Marvelin välisestä yhteistyöstä. Nyt, kun Iron Man on poissa pelistä, muiden seurojen osalta jäljelle jää muun muassa sellaisia supersankareita kuten Spider-Man, Ant Man, Hulk, Thor, Daredevil ja Captain America, unohtamatta tietenkään Avengersia tai X-Meniä.

[readmore from=”suomalaiset”]

Toki saattaa olla mahdollista, että joitain hahmoja käytetään myös uudelleen, sillä sen kummemmin ECHL ei ole julkaissut ”sääntöjään” Marvel-yhteistyönsä osalta. Se kuitenkin tiedetään, että kyse ei ole pelkästään näkyvyydestä pelipaidoissa, vaan Marvelin hahmot näkyvät ylipäätään ottelutapahtumissa.

Pääpointti koko yhteistyössä on, että kaikki pelipaidat kaupataan ottelun jälkeen ja niistä kerätyt varat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Vaan onko esimerkiksi tämä Toledo Walleyen Iron Man -paita sitten hieno? Kertokaa ihmeessä mielipiteenne Facebookin kommenttikenttään.