Kirjoitimme viime yönä siitä, miten Anaheim Ducksin Andrew Coglianosta tuli 800. perättäisen pelatun NHL-ottelun myötä vasta NHL:n historian neljäs pelaaja, joka on kyennyt nähdyn kaltaiseen teräsmiesputkeen.

Coglianolta ei ole siis jäänyt koko NHL-urallaan ainoatakaan ottelua väliin ja viime yönä hänelle kirjattiin siis uran 800:s ottelu maailman kovimmassa kiekkoliigassa.

Viimeiset seitsemän kautta Coglianon joukkuekaverina toiminut Corey Perry onkin täysin pöllämystynyt siitä, miten 30-vuotias Cogliano on kyennyt saavutukseensa, etenkin nykypäivän NHL:ssä.

[readmore from=”suomalaiset”]

– Melkoisen uskomatonta. Kun miettii miten tätä peliä pelataan, pelaajat on isoja ja peli nopeaa, tuo on melkoisen uskomatonta tätä nykyä. On hienoa, että joukkueessa kunnioitettu pelaaja on pystynyt johonkin tällaiseen, Perry hehkuttaa The Orange County Registerille.

– Hän on ammattilainen päivästä toiseen. Hän tekee kaikkensa ja käyttää aikaa kaiken sen eteen.

Cogliano on ylipäätään kaikin puolin ihanteellinen pelaaja, sillä hän tekee kaikkensa peliaikansa eteen ja siksi hän ei ole vielä kertaakaan urallaan istunut otteluakaan pelaavan kokoonpanon ulkopuolella.

– Toivon sen myös jatkuvan. Haluan olla pelaaja, jonka valmentajat haluavat kaukaloon, koska he näkevät sinun pystyvän auttamaan joukkuettasi.