Palataan viime tiistaihin, kun Montreal Canadiens kohtasi Florida Panthersin. Canadiens kaatoi pantterilauman tuolloin 5-1, joten ottelun jälkeen joukkueen pukuhuoneessa oli hilpeä meno.

Toimittajat ympäröivät vielä tuolloin Alex Galchenyukin, Brendan Gallagherin, Max Paciorettyn ja Shea Weberin, jotka olivat tehneet kamppailussa Canadiensin maalit. Tässä ei myöskään ollut mitään ihmeellistä, sillä kyseessä ovat joukkueen tähtipelaajat.

Sitten eräs toimittaja kääntyi jopa hiukan leikkisästi Artturi Lehkosen ja Charles Hudonin suuntaan ja kysyi heiltä, että koska on heidän vuoronsa.

– Se on tulossa. Olen saanut paljon paikkoja, mutta nyt pitäisi vain saada kiekkoja sisään, Hudon avasi Sportsnetin mukaan.

– Näkisitte vain kuinka paljon vietämme harjoituksissa aikaa maalintekoa treenaamassa, Lehkonen komppasi.

[readmore from=”suomalaiset”]

Ja viime yönä tämä kova työ palkittiin. Lehkonen nimittäin iski Canadiensin 8-3-voitossa kaksi maalia ja Hudon tehot 2+1. Canadiens kohtasi yön kamppailussaan Ottawa Senatorsin.

Lehkonen on pelannut tällä kaudella nyt 12 ottelua, joissa hän on iskenyt loistavan viime yön myötä tehot 2+3. Viime yön maalit tekivät suomalaisen itsevarmuudella varmasti loistavia asioita.

Myös Hudonin tilillä on nyt 12 ottelua, joissa hän on saalistanut neljä (2+2) tehopistettä. Hänkin siis iski yön aikana kauden ensimmäiset maalinsa.