Peliyhtiö EA Sports, joka siis tuottaa NHL-konsolipelit, on elokuun aikana julkaissut pelipaikoittain pelaajien kokonaisuudet ja nyt vuorossa olivat keskushyökkääjät.

Luonnollisesti suurin kuhina käytiin etukäteen sen suhteen, onko pelin paras kenttäpelaaja, siis kokonaisuutensa osalta, Edmonton Oilersin Connor McDavid vai Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby.

Viime aikoina McDavid on nimittäin useiden eri mediajättien toimesta nostettu jo Crosbyn edelle, maailman parhaaksi pelaajaksi, ja näin teki muun muassa jääkiekkoraamattu-tittelin ansainnut The Hockey News.

Nähtävästi myös EA on samoilla linjoilla, sillä McDavid nousi kertaheitolla sentterilistan ykköseksi, jättäen idolinsa Crosbyn taakseen.

EA SPORTS NHL

@EASPORTSNHL
.@cmcdavid97 is the top player in #NHL18

View the full Top 10 Centers 👉 x.ea.com/35056 #NHL18Ratings

Kuten yllä oleva kuva osoittaa, McDavidin kokonaisuus pelissä on 93, samoin siis kuin maalivahtien ykköseksi nimetyn Montreal Canadiensin Carey Pricen.

Toki myös Crosbyn kokonaisuus on niin ikään 93, mutta joka tapauksessa EA rankkaa McDavidin hänen edelleen, perustuen kiekonkäsittelytaitojen, laukomisen, luistelun, aistien, puolustuspelin sekä fyysisten ominaisuuksien kautta rakennettuihin kokonaisuuksiin.

Silmiinpistävää McDavidin kohdalla on se, että hänen nopeutensa on pelissä huima 96. Sinällään se ei ole kuitenkaan mikään ihme, sillä häntä pidetään yleisesti ottaen NHL:n nopeimpina pelaajana ja kenties koko historian nopeimpana.

NHL 18 – Top 10 -keskushyökkääjät:

  1. Connor McDavid (93)
  2. Sidney Crosby (93)
  3. Evgeni Malkin (92)
  4. Steven Stamkos (91)
  5. John Tavares (90)
  6. Nicklas Bäckström (89)
  7. Patrice Bergeron (89)
  8. Ryan Getzlaf (89)
  9. Tyler Seguin (89)
  10. Jonathan Toews (89)

Mitä olet mieltä Top 10:stä? Heikoimman lenkin jämäkkyyttä mukaillen: kuka puuttuu, kuka ei kuulu joukkoon? Kerro mielipiteesi Facebookin kommenttikenttään.