Detroit Red Wings on tehnyt jatkosopimukset kahden puolustajansa, Brian Lashoffin sekä Dylan McIlrathin, kanssa.

Lashoff on 26-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja, joka on edustanut Red Wingsiä vuodesta 2008 lähtien. Käytännössä koko uransa ajan Lashoff on ainoastaan päässyt tuuraamaan loukkaantuneita vakiokokoonpanon kavereita, minkä myötä hänen tililleen on kertynyt vain 122 runkosarjaottelua.

Lashoff ei ole mikään varsinainen pistelinko, sillä pelaamissaan otteluissa hän on tehnyt kaksi maalia ja yhteensä 13 tehopistettä.

Lashoff on kaksinkertainen AHL:n mestari, sillä viime kevään lisäksi hän on juhlinut Calder Cupia Grand Rapids Griffinsin paidassa myös kauden 2012-13 päätteeksi.

Miehen sopimus on kaksivuotinen sekä kaksisuuntainen ja se on arvoltaan 1,3 miljoonaa dollaria. Hänen vuositienestinsä NHL-kaukaloissa on siis 650 000 dollaria per kausi. Farmin puolella vastaava on 275 000 dollaria.

McIlrathin NHL-unelma elää

25-vuotias kanadalaispuolustaja Dylan McIlrath pelasi viime kaudella jopa viidessa eri seurassa. NHL-otteluita kertyi kahdesta paikasta; New York Rangersista (1) ja Florida Panthersista (5).

Lisäksi mies pelasi AHL-kaukaloissa Hartford Wolf Packissä (4), Springfield Thunderbirdsissä (18) sekä Grand Rapids Griffinsissä (21). Suluissa siis ottelumäärät kyseisestä joukkueesta.

McIlrathin sopimus on identtinen Lashoffin vastaavan kanssa, eli kaksivuotinen ja kaksisuuntainen, cap hitiltään 650 000 dollaria, minkä lisäksi pahvin farmipalkka on 275 000 dollaria.

Mies on pelannut urallaan vain 43 NHL:n runkosarjaottelua, vaikka hänet varattiinkin kesän 2010 draftissa numerolla 10.