Detroit Red Wingsin huhuiltiin olevan se joukkue, joka tulee nappaamaan yliopistotähti Spencer Foon riveihinsä. Michiganilaisseuran uutisoitiin nimittäin olevan lähellä sopimusta kanadalaisen kanssa jo reilu viikko sitten.

Tuolloin myös kerrottiin, että sekä Edmonton Oilers ja Philadelphia Flyers ovat nuorukaisen kintereillä. Oilers olisi ollut myös luonnollinen valinta, sillä hän on kotoisin kyseisestä kaupungista.

Kuitenkin tilanne kääntyi lopulta siihen pisteeseen, että Foo päätyi tekemään sopimuksen Oilersin arkkivihollisen, Calgary Flamesin, kanssa. 23-vuotias hyökkääjä teki Flamesin kanssa normaalin kolmivuotisen tulokassopimuksen, jonka myötä hän tienaa 925 000 dollaria per kausi.

Sopimuksen suuruudesta kertova Capfriendly ei ole vielä saanut selville, onko sopimuksessa minkälaiset suoritusbonukset.

Foo löi itsensä NHL-seurojen tietoisuuteen viime kaudella, kun hän pelasi NCAA:ssa, Unionin yliopistossa. Täällä mies iski pelaamissaan 38 runkosarjaottelussa 26 maalia ja yhteensä 62 tehopistettä.

Kaiken kaikkiaan Foo edusti kyseistä yliopistoa yhteensä kolmen vuoden ajan. Häntä ei ole koskaan varattu NHL:ään, joten hän joutui taistelemaan tiensä taalakaukaloihin kovemman tien kautta.