Chicago Blackhawks tippui viime kevään pudotuspeleistä jo ensimmäisellä kierroksella, kun tuleva Stanley Cup -finalisti Nashville Predators lähetti seuran kesälomille voitoin 4-0.

Tämän jälkeen Michiganjärven kupeessa on nähty suuria muutoksia. Blackhawks on nimittäin kaupannut Artemi Panarinin Columbus Blue Jacketsiin, Niklas Hjalmarssonin Arizona Coyotesiin sekä menettänyt Marian Hossan koko tulevan kauden ajaksi sairauden vuoksi.

Sen riveihin on liittynyt muun muassa uusvanha tuttavuus, kun Brandon Saad saapui takaisin Chicagoon Panarin-kaupan yhteydessä.

Nyt se on kiinnostunut huhujen mukaan myös toisesta Blue Jackets -pelurista, sillä viime kauden komeetta Sam Gagner on herättänyt Blackhawksin kiinnostuksen. Gagner iski viime kaudella 81 runkosarjaotteluun 18 maalia ja yhteensä 50 tehopistettä, tienaten vain 650 000 dollaria. Asiasta kertoi The Athleticin Scott Powers.

Toki loistavasti menneen kauden jälkeen Gagnerilla on jälleen edessään palkankorotus, ja yllätys yllätys, Blackhawks kärsii suurista ongelmista palkkakattonsa suhteen.

Vaihtokaupoista huolimatta sen palkkakatto on nimittäin lähes 3 miljoonan dollarin verran pakkasen puolella, joten sen on tehtävä vielä liikkeitä saadakseen Gagnerin riveihinsä. On kuitenkin todettava, että tähän summaan on laskettuna vielä Hossan sopimus, joka ei tule vaikuttamaan seuran palkkakattoon tulevalla kaudella.