Detroit Red Wings eteni pudotuspeleihin jopa 25 vuotta putkeen, mutta vihdoin viime keväänä tämä komea suoritus tuli päätökseensä.

Red Wings on toki edennyt viimevuosina komeasti kevään tosipeleihin, mutta sen suurempaa menestystä joukkue ei ole nautiskellut. Fanit ovatkin huudelleet jo pitkään jälleenrakennusta, mutta toistaiseksi tällaista ei ole nähty.

No, nyt kun seura ei päässyt edes pudotuspeleihin saakka, näki moni tämän olevan välttämätön vaihtoehto.

Ja mitä vielä.

Nimittäin nyt Red Wings on yhdistetty jopa neljään veteraanipuolustajaan: Trevor Daleyyn, Dan Girardiin, Ron Hainseyyn sekä Brian Campbelliin. Lisäksi The Athleticin Craig Custance kertoo, että Thomas Vanekin paluu Detroitiin on mahdollinen.

Toimittajan sana

GM:nä toimiva Ken Holland on saanut jo vuosien ajan niskaansa arvostelua siitä, että hän luottaa yleensä kaiken veteraanien niskaan. Tavoitteellisuus on toki hieno asia, mutta jossakin vaiheessa olisi hyvä todeta, että ”okei, kenties tarvitsemme nyt muutaman vuoden aikaa”.

Hollandin tekemisessä huolta aiheutti myös hänen ratkaisunsa laajennusdraftissa, kun hän suojasi mieluummin 33-vuotiaan Jimmy Howardin, 25-vuotiaan Petr Mrazekin sijasta. Toki tshekkivahdista huhuiltiin, että hänen asenteensa olisi ollut heikko, mikä johti vapaaksi jättämiseen.

Moni on siis toivonut, että Red Wings aloittaisi jälleenrakennuksensa, ja tekisi sen huolella. Tällä hetkellä Hollandin tekeminen ja huhut eivät aiheuta kuitenkaan kovinkaan suuria riemunkiljahduksia Red Wings -fanien keskuudessa.