Philadelphia Flyersin päätöstä suojata viiden vuoden takainen ykköskierroksen varauksensa, Scott Laughton, ihmeteltiin suuresti.

Laughtonin kehitys on jämähtänyt paikoilleen ja viime kauden aikana hän putosi nokkimisjärjestyksessä kauaksi NHL-paikasta.

Tästä huolimatta Flyersin GM Ron Hextall päätti suojata hänet ja nyt se on lähes satavarmasti maksamassa pennsylvanialaisseuralle joukkueen varakapteeni Pierre-Edouard Bellemaren.

CSN Philly tietää kertoa liigan sisältä tulevaan lähteeseen nojaten, että Vegas Golden Knights tulee varaamaan Philadelphiasta 32-vuotiaan ranskalaispelurin.

Bellemare on todellinen fanien suosikki, sillä hän jättää aina kaiken kaukaloon ja tekee joukkueelleen pyyteetöntä työtä ottelusta toiseen. Lisäksi hän on monikäyttöisyytensä ansiosta myös päävalmentaja Dave Hakstolin suosikkipelaaja.

Bellemare nousi myös koko jääkiekkomaailman suosikiksi kevään MM-kisoissa. Hänet nimettiin voitokkaan Suomi-ottelun jälkeen joukkueensa parhaaksi pelaajaksi, mutta hän kutsui maalivahti Florian Hardyn noutamaan palkinnon.

Tuossa kohtaa Hardy ei suostunut luistelemaan hänen tilalleen, pokkaamaan palkintoa, mutta kun se oli ojennettu Bellemaren kouraan, kutsui hän uudelleen Hardyn luokseen. Lopulta Hardy luisteli paikalle ja otti palkinnon vastaan.

Bellemare siirtyi Flyersiin kesällä 2014, SHL-seura Skellefteåsta, ja sen jälkeen hänelle on kirjattu oranssipaidoissa 237 runkosarjaottelua, tehoin 17+17=34. Pudotuspeliotteluita hänellä on tilillään viisi ja niissä hän on antanut yhden maaliin johtaneen syötön.