Vegas Golden Knights suoritti eilen pitkään odotetun laajennusvarauksen, minkä myötä sillä on nyt pelaajisto kasassa ensimmäistä kauttaan ajatellen. Siinä missä moni Vegasin varaama pelaaja saattaa matkata toisaalle vielä ensi kauden alkua, tuli osa pelaajista jäädäkseen.

Yksi näistä on puolustaja Deryk Engelland, jonka se varasi laajennusdraftin toisella kierroksella.

Vegas ja Engelland ovat nimittäin nyt päässeet vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, joka on raporttien mukaan miljoonan dollarin arvoinen.

Lisäksi sopimuksesta löytyy Capfriendlyn mukaan miljoonan dollarin bonus, joten kokonaisuudessaan pahvin suuruus on kaksi miljoonaa dollaria.

Sopimuksesta uutisoi ensimmäisenä NHL.com:n toimittaja Nick Cotsonika.

Nick Cotsonika

@cotsonika
.@GoldenKnights sign CGY D Deryk Engelland, a Vegas resident and UFA.

Engelland on pelannut NHL-kaukaloissa kaudesta 2009-2010 lähtien. Mies on edustanut uransa aikana Pittsburgh Penguinsia ja Calgary Flamesia yhteensä 469 runkosarjaottelun ajan. 35-vuotias kanadalaispuolustaja on iskenyt pelaamissaan otteluissa tehot 22+64.

Kuten Cotsonika twiitissään kertoo, on Engelland jo entuudestaan Las Vegasin asukas. Mies on ehtinyt kaiken lisäksi ehtinyt pelaamaan Vegasissa jääkiekkoa ammatikseen, mikä tapahtui vuosien 2004-05 aikana.

Tuolloin hän edusti ECHL:ssä pelannutta Las Vegas Wranglersiä.