Boston Bruins etsii tällä hetkellä kuumeisesti riveihinsä vasenta laitahyökkääjää, jolta luonnistuisi eritoten maalinteko.

Markkinoilla onkin tähän rooliin useita vaihtoehtoja, joista kenties kaikista suurin ja mielenkiintoisin nimi on Ilya Kovalchuk. CSNNE:n Joe Haggertyn mukaan Kovalchuk onkin yhdistetty joissakin huhuissa karhupaitaan, mutta tilanne sisältää muutamankin ongelman.

Nimittäin KHL-tähden NHL-paluuseen tarvitaan ensiksi 30 muun seuran suostumus, minkä lisäksi hän voi tehdä sopimuksen ainoastaan New Jersey Devilsin kanssa. Pirupaidat toki kauppaa miehen tämän jälkeen hänen haluamaansa seuraan, mutta täysin ilmaista tämä lysti ei tule olemaan.

Bruins ei välttämättä olekaan halukas maksamaan 34-vuotiaasta tulevaisuuden lupauksiaan tai varausvuoroja. Tästä syystä sen onkin käytännössä käännettävä katseensa toisaalle.

Tässä vaiheessa Haggertyn mukaan nousevat esiin nimet, kuten Gabriel Landeskog ja Matt Duchene, joita on viety toisaalle jo pidemmän aikaa.

Haggertyn mukaan on myös mahdollista, että Bruins hankkisi vapaiden markkinoiden kautta itselleen joko Patrick Sharpin tai Patrick Marleaun, jotka pystyisivät tuomaan seuralle lyhytaikaista apua maalintekoon.